0182-74 09 26

info@diss-installaties.nl

CV systemen

De centrale verwarmingsinstallatie voorziet uw woning van warmte. Er zijn verschillende warmtebronnen om de warmte op te wekken, denk bijvoorbeeld aan een cv ketel, een warmtepomp, haard of een pellet kachel. Deze toestellen brengen hun warmte naar het warmte afgiftesysteem, ook wel bekend als cv installatie. De meest bekende warmte afgiftesystemen zijn radiatoren, convectoren en/of vloerverwarming.

Met deze warmte afgiftesystemen regel je de warmte door middel van een radiatorknop of kamerthermostaat. Voor een duurzamere oplossing kunt u kiezen om het afgiftesysteem per kamer te regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld in de woonkamer en badkamer stoken terwijl het afgiftesysteem in de slaapkamers en/of zolder uit staat.

Diss installaties kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden van uw warmte afgiftesysteem/cv installatie om zo duurzaam mogelijk te stoken.

 

Op onze service en onderhoud afdeling zijn wij dagelijks bezig om onze klanten te ondersteunen bij vragen over hun technische installaties. Daarnaast kunnen hier de storingen worden gemeld, waarna zo snel mogelijk één van onze service monteurs wordt ingeschakeld om het probleem te komen verhelpen. Onze service monteurs beschikken over verschillende disciplines, waardoor zij inzetbaar zijn om verschillende technische vraagstukken op te lossen.

Op basis van regie komt een service monteur bij u langs. Dit houdt in dat er een uurtarief en voorrijkosten in rekening worden gebracht. Wij brengen alleen de daadwerkelijk gemaakte uren en gebruikte materialen in rekening. Wilt u meer weten over onze tarieven en de voorrijkosten voor uw woonplaats? Neem dan contact met ons op.

 

De nieuwe Gasketelwet schrijft voor dat vanaf 1 april 2023 alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven en monteurs mogen werken aan gasverbrandingstoestellen. De bedrijven moeten beschikken over een bedrijfscertificaat en de monteurs over het certificaat Vakmanschap CO. Zonder deze certificering mogen installatiebedrijven en monteurs geen gasverbrandingsinstallaties plaatsen, onderhouden of repareren. Dat is strafbaar vanaf 1 april 2023.